STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

PF1 Hinta 1490 €

Police Force on tehty vuonna 1989 ja se kuuluu WPC89 koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 4700 kappaletta. Näyttävä "topperi" on toimiva vilkkuvaloineen. Pelissä on tietenkin multiballmoodi + muita tehtäviä. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on putsattu ylä- ja alapuolelta. Kentän osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat myös kohtuullisessa kunnossa.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

 

Kuvat eivät ole myytävästä yksilöstä. Oikeat kuvat ladataan piakkoin tänne.

BW

2690 €

Baywatch on tehty vuonna 1995 ja on koko perheelle sopiva peli, joka perustuu yhteen maailman suosituimpaan TV-sarjaan.

Tässä Segan 3b-prosessorisarjan koneessa on normaalia suurempi näyttö, johon mahtuu paljon informaatiota. Pelaajiakin voi olla kuusi kappaletta. Koneessa riittää eri tehtäviä pitkäksi aikaa, eikä koneen "läpipelaaminen" ole helppo juttu. Multipallomoodeja löytyy lukuisia erilaisia. Koneessa on myös harvinainen automaattisesti ampuva flipperi. Alkuperäinen näyttö on vaihdettu upeaan väri-LED näyttöön, joka tuo peliin paljon lisää näyttävyyttä. Pelkän uuden näytön hinta on 600 €.
Kenttä on loistavassa kunnossa. Kokonaispelimäärä on varsin pieni, mikä näkyy myös kabinetin puhtautena.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kone on erinomaisessa kunnossa, kuten kuvista näkyy.

ACDC Pre1Hinta 6770 €

AC/DC Premium Vault Edition on alunperin Sternin vuoden 2012 S.A.M. prosessorisarjan flipperi. Pelissä on monia tehtäviä, jotka liittyvät AC/DC:n hitteihin, joita voit soittaa pelin jukeboxilla.
Nyt myytävänä oleva kone on 2017-vuonna tehty on "Vault" Edition peli. Sillä on pelattu muutama tuhat peliä. Koneelle on tehty perusteellinen puhdistus ja huolto. Flipperikoneistot on uusittu ja peli vastaa likipitäen uutta.

Kenttä on todella vauhdikas pelata ja sen onkin suunnitellut peliguru Steve Ritchie. Premium mallissa on Pro-malliin verrattuna paljon eroja. Mm. alapelikenttä, enemmän drop-targetteja ja ylimääräinen ramppi. Premium-mallissa on valoina käytetty vain ledejä, joiden kestävyys on moninkertainen vanhoihin hehkulankapolttimoihin nähden. Lisäksi osa ledeistä on väriä vaihtavia. Alakabinetissa on 8" subbarikaiutin. Kabinetti on ensiluokkaisessa kunnossa.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Fanien koteihin!

Go to top